Pianiste

Laura  de  Lange

P  I  A  N  I  S  T  E

Lespraktijk

Eerstvolgend concert

[chronosly type=”event” upcoming=”60″ count=”1″ show_past=0]

Duo’s en ensembles

Concertagenda

[chronosly type=”category”]

CV & media

“…het imposante spel van Laura de Lange, die zich hier ontpopt tot een pianiste van formaat en van hoge muzikale sensitiviteit.”

(in “Luister” n.a.v. de cd met cello/piano-werken van Samuel de Lange)

 Curriculum vitae van Laura de Lange

“De muziek was heerlijk om naar te luisteren. Bovendien werd die op voortreffelijke wijze toegankelijk gemaakt door Laura de Lange. Hulde voor haar!”

CD’s

De cd’s kosten € 15,- per stuk, inclusief BTW. U kunt cd’s bestellen door een mailtje te sturen naar info@lauradelange.nl. Vermeld in uw mail uw naam en adres, welke cd(’s) u graag wilt en het aantal. U krijgt uw bestelling dan z.s.m. toegestuurd. De factuur wordt toegevoegd of volgt per mail.

Lezingen en cursussen

 

Laura vertelt graag over muziek. In haar lessen, als voorbereiding op concertbezoek, tijdens lezingen op symposia of festivals en uiteraard tijdens haar eigen concerten.

Een cursist zegt: “De passie en liefde die Laura zelf heeft voor de muziek is ook al een feest om mee te maken. Haar kennis en oog voor details, aanstekelijk, popelend enthousiasme.”

Lespraktijk

Binnenkort volgt hier informatie over de lespraktijk van Laura de Lange.

poster
poster

Stichting De Lange

 

De Stichting Muzikale Nalatenschap Daniël de Lange en Samuel de Lange jr., kortweg Stichting De Lange, is in 2005 opgericht door Laura de Lange, pianiste en nazaat van de componisten, en Jascha Albracht, cellist. De Stichting De Lange stelt zich tot doel om de muzikale nalatenschap van de broers De Lange beschikbaar te maken en (weer) tot klinken te brengen.  

Audio, video

Eind 2017 zal in deze sectie een verzameling audio- en videofragmenten geplaatst worden zodat je Laura met haar collega’s kunt zien en horen musiceren.

Wil je nu al luisteren, klik dan naar het Liedduo met Martha BoschPianoduo met Maria van Nieukerken en Stichting De Lange.